AP
Volledig scherm
© AP

Joe Biden wordt 46e president van de Verenigde Staten

 Joe Biden wordt de 46e president van de Verenigde Staten. Volgens onder meer CNN en NBC wint hij in de belangrijke swing state Pennsylvania, wat hem 20 kiesmannen oplevert en dat is genoeg voor de overwinning.

88 reacties

 • jozef stevens

  10 maanden geleden
  Veel werk aan de winkel de puinhoop en een verdeeld land herstellen na een Trump debacle van 4 jaar succes zou ik zeggen.
 • Marie Vanakker

  10 maanden geleden
  En toch zal ik die oranje gek wel missen. Soms was het prachtig om te zien hoe hij telkens weer zijn leugens moest verdedigen en zijn mening 180 graden moest keren.
 • Rudy Claes

  10 maanden geleden
  Jean De Grande .... je neemt me de woorden uit de mond en inderdaad dit is een tactische zet om Harris héél snel presidente te maken. Dan ben ik ook benieuwd !
 • louis van hoeylandt

  10 maanden geleden
  begrijp niet wat die voorhistorische  en ik nedoel niet enkel biden ook de andere , nog willen bewijzen ...zou het niet beter zijn iemand iets jonger te nemen die met zijn tijd en, met zijn beide voeten op de grond sta ..nu zijn het enkel multimillionairs die totaal geen feeling hebben met de grootste groep van de bevolking (de werkmens) maar ja ...soms krijg je het gevoel dat verkiezingen enkel voor hun een spel is van winnen of verliezen prestige zaak voor hunzelf .;en als er nog iets af kan o
 • Jean De Grande

  10 maanden geleden
  En harris over een paar maanden de 47ste. En dan begint de linkse ellende pas echt.
 1. Oproer op vliegtuig TUI nadat het met uren vertraging vertrekt en dan plots in Parijs landt en niet in Brussel: passagiers weigeren uit te stappen

  Oproer op vliegtuig TUI nadat het met uren vertraging vertrekt en dan plots in Parijs landt en niet in Brussel: passagiers weigeren uit te stappen

  Een technisch defect en slechte communicatie hebben de gemoederen hoog doen oplaaien op een vlucht van TUI fly. Reizigers die onderweg waren van het Marokkaanse Fez naar Brussel, moesten eerst een hele nacht wachten op een vervangvliegtuig. Toen dat uiteindelijk niet in België maar wel op de luchthaven van Orly bij Parijs landde, brak oproer uit aan boord. Een deel van de reizigers weigerde uit te stappen en eiste dat het toestel door zou vliegen naar de eindbestemming. TUI Belgium geeft toe dat de zaken niet zijn gelopen zoals het hoort.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.