AP
Volledig scherm
© AP

Joe Biden: “Voldoende vaccins voor alle volwassenen in de VS tegen eind mei"

Volgens de Amerikaanse president Joe Biden zullen er tegen eind mei voldoende vaccins zijn om alle volwassenen in de Verenigde Staten te wapenen tegen Covid-19. Dat is twee maanden sneller dan verwacht. 

 1. Hoe kan het dat gezondheidswerkers twee keer worden uitgenodigd en ‘gewone’ burgers profiteren van vaccinoverschotten?
  PREMIUM

  Hoe kan het dat gezond­heids­wer­kers twee keer worden uitgeno­digd en ‘gewone’ burgers profiteren van vaccinover­schot­ten?

  Dat de vaccinatiestrategie niet op wieltjes loopt, is een understatement. De voorbije weken zijn honderden zorgverleners gewoon niet komen opdagen in een vaccinatiecentrum. De meesten hadden echter een uitstekend excuus: ze waren namelijk al gevaccineerd. Volgens Dirk Ramaekers, hoofd van de taskforce Vaccinatie, zouden de problemen van de baan moeten zijn en zullen - zoals in Limburg gebeurde - geen kleuterjuffen meer voor hun beurt worden ingeënt.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"