De Amerikaanse president tijdens een vergadering van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (GCC)
Volledig scherm
De Amerikaanse president tijdens een vergadering van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (GCC) © AFP

Joe Biden tot Arabische leiders: elite moet kritiek verdragen

Op een top van de VS en de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (GCC) in het Saoedische Jeddah heeft de Amerikaanse president Joe Biden tegenover de Arabische leiders het belang van een open samenleving en van vrijheid van mening benadrukt.

 1. Von der Leyen wil Europese investeringen na concurrentieverstoring vanuit Washington

  Von der Leyen wil Europese investerin­gen na concurren­tie­ver­sto­ring vanuit Washington

  Het investeringsbeleid van de Europese Unie moet aangepast worden nu de Verenigde Staten grootschalige staatssteun voor hun groene economie hebben aangekondigd. Er zijn maatregelen nodig om het “evenwicht te herstellen” na de concurrentieverstoring vanuit Washington. Dat heeft de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen zondag gezegd tijdens een toespraak in het Europacollege in Brugge.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.