Joe Biden
Volledig scherm
Joe Biden © AP

Joe Biden had onderhoud met Mexicaanse president over migratie

Joe Biden heeft vandaag een onderhoud gehad met de Mexicaanse president Andrés Manuel López Obrador. De nieuwe Amerikaanse president sprak met zijn collega onder meer over migratie en de coronacrisis.

6 reacties

 • Jean West

  1 maand geleden
  De Mexicaanse regering laat zijn burgers in de kou staan en de USA moet ze dan maar binnenlaten. Ongelooflijk
 • Dick De Zeure

  1 maand geleden
  En ik hoop dat Biden hiermee niet de deur openzet voor Mexicaanse drugsbendes want dat zal hem door een groot deel van de Amerikanen niet in dank afgenomen worden!
 • Jules Vermeers

  1 maand geleden
  Die gaan daar overspoeld worden, ik beklaag de werkende Amerikaan zijn job zal vlug ingepalmd worden door een onderbetaalde illegaal. Net als hier het ene na het andere wordt in genomen door Oost blokkers.
 • Geert Vande Walle

  1 maand geleden
  In verband met die muur heeft Trump wel zijn beloftes waargemaakt : Mexico en in ruimere zin alle latino's hebben betaald . Voor hun werk krijgen ze veel minder dan wat ze verdienen maar moeten wel belastingen betalen op wat ze verdienen .
 • Paul Boutsen

  1 maand geleden
  Omgooien van het migratiebeleid? Is dat dan ipv een muur bouwen een open grenzen beleid zoals Merkel hier gevoerd heeft sedert 2015? Ik denk niet dat de Amerikanen dat zo zullen slikken als de Europeanen dat moesten doen. Het enige wat ik Biden tot nu heb zien doen is olie op het vuur gooien om die andere 49.5% Amerikanen zich nog meer in de gordijnen te jagen dan Trump ooit deed in 5 dagen tijden. Doe dit geleidelijk, maar net nu...geen lange termijn visie met dit soort "afrekeningen".
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!