Dawn Watson als kind en volwassen vrouw.
Volledig scherm
Dawn Watson als kind en volwassen vrouw. © Rv

"Jij leerde als kind hoe je je tanden poetst, wij hoe we seks moesten hebben": Dawn getuigt over haar miserabele leven in wrede sekte

SekteDawn Watson (29) zat vanaf haar geboorte in een sekte waar zogenaamde 'vrije seks' centraal stond. In de praktijk werd de Braziliaanse echter aan de lopende band misbruikt. Toen ze dertien jaar oud was, kon ze ontsnappen uit Children of God. Watson deelt haar pijnlijke ervaringen nu om lotgenotes een hart onder de riem te steken.

14 reacties

 • Sjors Kloenie

  5 jaar geleden
  Seneca: "Religie wordt door simpele mensen beschouwd als waar, door wijzen als vals en door heersers als nuttig."
 • Edmond Dillien

  5 jaar geleden
  Alle soorten van geloof zijn ontstaan als de eerste wetboeken om mensen binnen bepaalde grenzen te houden en zij die die oude geloofsboeken te fel gaan volgen zijn de extremisten hierin en gaan meestal zwaar in de fout met hun denkwijze, en mensen die er een andere interpretatie van geven zijn de opportunisten die weer maar eens voor zichzelf aan't zorgen zijn, en zoals met alles bevestigen de uitzonderingen de regel, he.
 • Frederik De Coster

  5 jaar geleden
  Waarom doen de autoriteiten er niets tegen als ze de personen toch kennen?
 • Roland Louf

  5 jaar geleden
  ALLE religies zijn de rem op de beschaving!!!!!
 • Luc Besson

  5 jaar geleden
  Zie geen verschil met christendom of islam !
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.