Jean Ligonnet (72) verdween ruim twee weken geleden in een Frans ziekenhuis. Gisteren werd hij dood teruggevonden in dezelfde kliniek.
Volledig scherm
Jean Ligonnet (72) verdween ruim twee weken geleden in een Frans ziekenhuis. Gisteren werd hij dood teruggevonden in dezelfde kliniek. © Google, Twitter

Jean (72) dood teruggevonden in Frans ziekenhuis waar hij twee weken geleden vermist raakte

Een 72-jarige man, die vijftien dagen geleden spoorloos verdween in een ziekenhuis is Marseille, is gisteren dood aangetroffen in een ongebruikte vleugel van dezelfde kliniek. Dat bevestigt de zoon van het slachtoffer aan het Franse persbureau AFP.

33 reacties

 • Yasmin Jacobs

  2 jaar geleden
  Ik werk id zorgsector, hoor zulke verhalen wekelijks. Oudere mensen die niet geinformeerd worden, aan hun lot worden over gelaten, soms dagen niemand zien, of afgekoppeld worden id hoop dat ze zouden overlijden denk ik dan, en deze mensen durven zelf niets te zeggen. Ongeloofelijk . Ziekelijke wereld
 • Sharon Baas

  2 jaar geleden
  Waarom laat je je vader met deze heftige ziekten alleen naar het ziekenhuis gaan ?? Ik zou mijn vader zeker niet alleen laten gaan Al met al een zeer trieste situatie
 • Annemie de Clercq

  2 jaar geleden
  Ben verleden zomer opgenomen in een ziekenhuis van de staat in de stad Arles na een ongeval. Na uren wachten in een vuil ziekenhuis eindelijk een verpleegkundige gezien. Na onderzoek bij de dokter niks aan de hand. De pijn bleef maar aanhouden. Toch naar België terug en na onderzoek hier in het ziekenhuis mijn elleboog op drie plaatsen gebroken en drie ribben. Een groot verschil van ziekenhuis tussen privé klinieken en staatsziekenhuizen . Schrik niet ervan na mijn ervaring.
 • rik pieters

  2 jaar geleden
  franse klinieken zijn afschuwelijk; na een skiongeval had ik 12 ribben gebroken en een sleutelbeen versplinterd. Dat hadden die franse dokters gezien. Niet dat ik ook mijn L5 en schouderblad had gebroken. Dat kwam pas thuis aan het licht. Franse klinieken zijn levensgevaarlijk.
 • bulens koen

  2 jaar geleden
  een schande, maar het ziekenhuis zal wel een excuus vinden om niets te moeten betalen voor hun fout, maar zo'n dingen gebeuren ook bij ons hoor, ziekenhuizen die fouten maken en altijd wel een goed excuus vinden om er tussenuit te muizen
 1. Coalitiegesprekken in Nederland moeten half augustus beginnen, vijf maanden na verkiezingen

  Coalitiege­sprek­ken in Nederland moeten half augustus beginnen, vijf maanden na verkiezin­gen

  De Nederlandse informateur Mariëtte Hamer adviseert om de partijleiders van VVD en D66, Mark Rutte en Sigrid Kaag, een ‘document op hoofdlijnen’ op te laten stellen dat als basis moet dienen voor een nieuw regeerakkoord. De onderhandelingen daarover moeten dan half augustus echt beginnen, aldus Hamer in haar eindverslag. De Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen vonden plaats op 17 maart. Ontslagnemend premier Rutte spreekt over “een heel goed plan”.
 2. Grote politieoperatie in Frankfurt na meerdere schoten, lichaam van man gevonden in appartement
  4

  Grote politieope­ra­tie in Frankfurt na meerdere schoten, lichaam van man gevonden in apparte­ment

  In de Duitse stad Frankfurt is het dinsdagochtend tot een grote politieoperatie gekomen nadat in het stadsdeel Griesheim meerdere schoten waren gehoord. Toen de politie ter plaatse kwam bij het betrokken flatgebouw, werden ze aangevallen door een 41-jarige man die gewapend was met een mes en een wapen. De politie heeft gereageerd met schoten. Later werd het levenloze lichaam van de man aangetroffen in een appartement.