Jane Goodall.
Volledig scherm
Jane Goodall. © EPA

Jane Goodall: "Doodgeschoten gorilla legde arm rond kind"

Verenigde Staten"Het leek alsof de gorilla zijn arm legde rond het kind." Dat zegt de wereldberoemde primatologe Jane Goodall in een e-mail aan de zoo van Cincinnati. Er loopt ondertussen een onderzoek naar de ouders van een jongen die in een gorillaverblijf viel in de zoo, waarna een 17-jarige mannetjesgorilla werd doodgeschoten. Dat heeft de politie meegedeeld.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.