Ivanka Trump op archiefbeeld uit 2020.
Volledig scherm
Ivanka Trump op archiefbeeld uit 2020. © AFP

Ivanka Trump getuigt over bestorming Capitool voor onderzoekscommissie

Ivanka Trump, de dochter van de voormalige Amerikaanse president, heeft dinsdag getuigd voor de parlementaire commissie die een licht wil werpen op de rol van Donald Trump bij de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. "Ze beantwoordt vragen. Ze weidt niet uit, maar ze antwoordt wel", aldus commissievoorzitter Bennie Thompson aan CNN. "Ze kwam uit zichzelf naar voor, dat is van grote waarde."

  1. Man “onder invloed van cocaïne” zet vliegtuig van TUI op stelten en probeert nooduitgang te openen: “Ik zie jullie in de hemel”

    Man “onder invloed van cocaïne” zet vliegtuig van TUI op stelten en probeert nooduit­gang te openen: “Ik zie jullie in de hemel”

    Op een vlucht vanuit Cyprus naar het Verenigd Koninkrijk van luchtvaartmaatschappij TUI heeft een dronken man heel wat chaos veroorzaakt. De man zou het cabinepersoneel bedreigd hebben en deed ook een poging om de nooduitgang te openen. Door de heisa moest het vliegtuig een tussenlanding maken in Kroatië, waar de passagier werd opgepakt. “Ik dacht echt dat ik ging sterven. Hij wees naar mij en mijn kinderen en zei ‘Ik zie jullie in de hemel’”, vertelt een medepassagier.