Donald Trump met zijn dochter Ivanka, die tijdens zijn presidentschap senior adviseur was.
Volledig scherm
Donald Trump met zijn dochter Ivanka, die tijdens zijn presidentschap senior adviseur was. © AFP

Ivanka bedankt voor presidentscampagne van papa Donald Trump: “Voorrang aan kindjes en gezin”

Donald Trump is - weinig verrassend - opnieuw kandidaat om president van de Verenigde Staten te worden. Opvallend was de afwezigheid van prominenten uit de Republikeinse partij in Mar-a-Lago, waar Trump zijn campagne toch al erg vroeg in aanloop naar de verkiezingen van 2024 lanceerde. Zelfs dochter Ivanka Trump past ditmaal. Mediamagnaat en baas van Fox News, Rupert Murdoch, gaf eerder al aan dat hij een nieuwe presidentscampagne van zijn vriend Donald Trump niet zou steunen.

 1. EU-leiders prijzen in Kiev "aanzienlijke inspanningen" van Oekraïne in toetredingsproces

  EU-lei­ders prijzen in Kiev "aanzien­lij­ke inspannin­gen" van Oekraïne in toetre­dings­pro­ces

  De leiders van de Europese Unie hebben vrijdag op een top met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky in Kiev de "aanzienlijke inspanningen" van Oekraïne op weg naar het EU-lidmaatschap geprezen. "Jouw vastberadenheid om vooruitgang te boeken is indrukwekkend, en laat ons niet vergeten dat je dit doet terwijl je strijdt tegen een agressor", verklaarde Commissievoorzitter Ursula von der Leyen, zonder zich vast te pinnen op een precieze datum voor toetredingsgesprekken.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.