Volledig scherm
© Privéfoto

Italië blokkeert TikTok na dood van 10-jarig meisje

De Italiaanse Autoriteit voor de Privacy heeft vanavond besloten het populaire sociale media-platform TikTok te blokkeren. Directe aanleiding is de tragische dood van een 10-jarig meisje in de Siciliaanse stad Palermo na haar deelname aan de ‘blackout challenge’ op het platform.

19 reacties

 • Sandra Cools

  1 maand geleden
  Weer zo’n onschuldig meisje gedreven tot de dood.,Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen vooraleer men er eens iets aan gaat doen. De jongeren wijzen op de gevaren van sociale media via scholen, ouders, ... RIP!
 • Dempsey Devos

  1 maand geleden
  Ze zouden het beter verwijderen voor heel de wereld. Want ik ken kinderen van 8j die dit hebben. Dit kan niet vind ik. Weg met tiktok
 • ALAIN CATRY

  1 maand geleden
  Die app's blokeren heeft geen zin ! Eerst , een goeie opvoeding door de ouders ! Zelf volwassenen laten hun vangen door naakt op social media te poseren !
 • Tuur Schiepers

  1 maand geleden
  En waar zijn de ouders in dat verhaal?
 • Maria De Decker

  1 maand geleden
  Men zou meer controle moeten invoegen op tik tok en andere sociale media .Voor volwassenen zowel als voor jongeren . Als je hoort wat er allemaal rond gaat, niet normaal Zoveel jongeren zijn gevoelig aan wat er gebeurd en doen dan dingen na zonder stil te staan bij de gevaren die dit meebrengt.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan