Door hevige regenval ontstonden modderstromen die gebouwen vernielden en auto’s meesleurden. Er zijn zeker twee doden te betreuren, verschillende mensen zijn nog vermist.
Volledig scherm
Door hevige regenval ontstonden modderstromen die gebouwen vernielden en auto’s meesleurden. Er zijn zeker twee doden te betreuren, verschillende mensen zijn nog vermist. © AFP

Italianen zoeken verder naar vermisten na aardverschuiving op vakantie-eiland Ischia: al 7 doden

De zoektocht naar vermisten op het Italiaanse eiland Ischia gaat volop door na de aardverschuiving van gisteren. De balans van de aardverschuiving in Casamicciola is tot zeven doden opgelopen, terwijl nog vijf mensen worden vermist, zo heeft de prefect van Napels, Claudio Palomba, zondagavond gezegd.

  1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
    vtwonen

    Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

    Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.