Protest op 31 juli.
Volledig scherm
Protest op 31 juli. © EPA

Italianen protesteren tegen coronamaatregelen

In Italië is dit weekend geprotesteerd tegen geplande coronamaatregelen. Die komen er ondanks dat 60 procent van de bevolking volledig gevaccineerd is.

6 reacties

 • Gilbert De Meyer

  2 maanden geleden
  virus en vaccin maakt plaats voor nieuwe politiek, overal betogingen maar niets veranderd , tot de dag komt dat alles masaal de kop ingedrukt word, maar dan zal niemand het gezien hebben, betogers maken zonder na te denken zelf de democratie stuk, als ze al bestaat.
 • Marc Van Leeuwen

  2 maanden geleden
  Ja, want in een museum, daar loopt je toch zo makkelijk corona op! 1. Dat ze de discotheken sluiten waar jongeren aan elkaar hangen. 2. PCR tests geven valse positieven, het kan geen covid besmetting vaststellen zei de uitvinder en nobelprijswinnaar. 3. Als de overheid via haar MSM meermaals dag in dag uit bang maakt en "vaccins" (experimentele gemanipuleerde gentherapie dat bloedklonters veroorzaakt) d/d strot te duwen, is dat een grote rode vlag!
 • Emi Hergersberg

  2 maanden geleden
  Wij zijn de laatste generatie die nog kunnen protesteren. binnenkort krijgen babies voor 't gemak een chippeke ingeplant om als makke schaapjes de politieke goeroes te volgen :-)
 • Luc Vleminckx

  2 maanden geleden
  Als ze het vaccin niet verplichten moeten ze iedereen met rust laten. Wie wil gevaccineerd worden moet dat doen en anderen niet. De experten hebben gezegd dat bij meer dan 70% vaccinatie er immuniteit komt en het virus uitdooft. Dus volledige vrijheid voor iedereen.
 • RIET HEIRMAN

  2 maanden geleden
  Hier komt overal nog gedoe van. Je mag als organisator van een uitstapje voor leden ve vereniging niet vragen of deelnemers gevaccineerd zijn. Gevolg bij de senioren, die durven ondanks 2x vaccin nog niets. Waarom lieten we ons dan vaccineren? Minderheid zonder vaccin gijzelt de samenleving, veel burgerzin?
 1. Stiefzoontje (3) Belgische Syriëstrijder moest auto met vier mannen in doen ontploffen in gruwelijke IS-video
  Play

  Stiefzoon­tje (3) Belgische Syriëstrij­der moest auto met vier mannen in doen ontploffen in gruwelijke IS-video

  Terreurgroep Islamitische Staat zette vijf jaar geleden een kleuter van amper drie jaar in om een auto vol met gevangenen te doen ontploffen. De kleuter blijkt het stiefzoontje van de Belgische Syriëstrijder Adel Mezroui (25) te zijn, zo onthulde de documentaire ‘Retour Kalifaat’ van de Nederlandse journalist Sinan Can. Gevraagd naar zijn reactie op de gruwelijke executievideo van IS lachte Mezroui eens.