Michele barco
Volledig scherm
Michele barco © RV/ Getty Images

Italiaanse man (59) sterft op zijn laatste werkdag: “Wij zijn diep bedroefd over wat er is gebeurd”

Alles stond klaar om te toasten op de laatste werkdag van Michele Barco (59) bij het Italiaanse modemerk Belvest. Maar wat een feest moest worden, draaide uit op een vreselijke tragedie. Michele zou zijn laatste werkdag niet overleven.

10 reacties

 • Ruben Beylemans

  2 maanden geleden
  Verschrikkeljk, veel sterkte allemaal.
 • Jurgen Herbert

  2 maanden geleden
  RIP Michele Barco en veel sterkte aan alle familieleden en vrienden
 • Jaak Casteleyn

  2 maanden geleden
  Wie niet erft moet werken tot hij sterft. Innige deelneming en veel sterkte bij dit verlies.
 • jurgen meert

  2 maanden geleden
  Jammer voor de familie. Deelneming. Zeer goed artikel.
 • Jens Van Ruyskensveld

  2 maanden geleden
  Triestig.. geboren worden, leren, werken, sterven.. En de pensioenleeftijd maar blijven verhogen..
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.