Senator Liliana Segre wordt door politieagenten begeleid nadat ze doodsbedreigingen kreeg.
Volledig scherm
Senator Liliana Segre wordt door politieagenten begeleid nadat ze doodsbedreigingen kreeg. © Photo News

Italiaanse Holocaustoverlevende krijgt politiebescherming na doodsbedreigingen

Een 89-jarige overlevende van de Holocaust krijgt politiebescherming nadat ze honderden doodsbedreigingen kreeg op sociale media. Dat meldt de BBC.

3 reacties

 • wim Goossens

  2 jaar geleden
  We zijn echt niet ver meer van de jaren 1920 ...
 • Hubert Wouters

  2 jaar geleden
  Je hoeft niet te vragen van wie die doodsbedreiginhen weer komen. Natuurlijk, weer van die zogenaamde beschaafde extreemrechts laag allooi.
 • benny vandersanden

  2 jaar geleden
  Wat is haat in de huidige maatschappij? Niet willen meegaan in het verhaal van multicul en massamigratie of eender welk progressief dogma zal ongetwijfeld door sommigen als haat omschreven worden. Is zo een commissie dan uiteindelijk een middel van bevrijding of onderdrukking? De doodsbedreigingen zijn nergens voor nodig een beetje gezond verstand is al voldoende om dit af te wijzen
 1. “Leren over WOII is slecht voor mentale gezondheid”: uitspraak van jonge Britse acteur komt hem duur te staan
  TV

  “Leren over WOII is slecht voor mentale gezondheid”: uitspraak van jonge Britse acteur komt hem duur te staan

  Het zijn ongemakkelijke tijden voor Freddie Bentley, een 22-jarige Britse influencer en acteur. Freddie was te gast bij ‘Good Morning Britain’, waar hij zich liet ontvallen dat “studeren over de Tweede Wereldoorlog slecht is voor de mentale gezondheid van millenials.” De jonge acteur vindt zelfs dat scholen hun leerstof over de Wereldoorlogen moeten inperken. Een ongelukkige uitspraak, die hem nu heel duur komt te staan. Via de sociale media wordt hij overspoeld door kritiek.