Slachtoffer: Desiree Mariottini (16). Foto rechts: aan de ingang van het gekraakt gebouw in het stadsdeel San Lorenzo zijn bloemen neergelegd.
Volledig scherm
Slachtoffer: Desiree Mariottini (16). Foto rechts: aan de ingang van het gekraakt gebouw in het stadsdeel San Lorenzo zijn bloemen neergelegd. © rv - afp

Italiaanse Desiree (16) dood teruggevonden na groepsverkrachting: drietal opgepakt

Twee Senegalezen (26 en 43) en een Nigeriaan (40) zijn opgepakt wegens hun betrokkenheid bij de dood en verkrachting van Desiree Mariottini, een zestienjarig meisje dat vorige week dood werd aangetroffen in een gebouw in het stadsdeel San Lorenzo in Rome. Haar lichaam vertoonde sporen van seksueel misbruik. In haar bloed werden sporen van drugs teruggevonden. 

19 reacties

 • Danny Moens

  3 jaar geleden
  Hoog tijd dat de electrische stoel terug wordt gebruikt...
 • Lutgard Crombez

  3 jaar geleden
  Zijn de wereldleiders zo naîef of blind dat ze al die gelukzoekers binnen laten! Wat ben ik bang voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen.....
 • Phil Duncan

  3 jaar geleden
  Open grenzenbeleid is een ramp alleen niet voor politici en linkse organisaties en hun advocaten .
 • Jos Dupont

  3 jaar geleden
  Wat doet Europa hier aan ?? Mischien een duur landurig onderzoek starten en nooit beslissingen nemen
 • felicien rops

  3 jaar geleden
  Na de gevangenisstraf (pakweg 30 jaar effectief) te hebben uitgezeten, met het eerste vliegtuig uitwijzen naar het thuisland. Maar allerlei vermeende mensenrechtenactivisten zullen dit een onmenselijke straf vinden.
 1. Italiaanse neonazi veroordeeld tot 12 jaar cel na racistische schietpartij

  Italiaanse neonazi veroor­deeld tot 12 jaar cel na racisti­sche schietpar­tij

  De Italiaanse neonazi die in februari in de stad Macerata vanuit een auto op een zestal Afrikaanse migranten schoot, is woensdag veroordeeld tot twaalf jaar cel. Luca Traini zei dat hij met zijn daad een gruwelijke moord op de 18-jarige Pamela, toegeschreven aan Nigeriaanse dealers, wilde wreken. De schietpartij deed zich voor in volle kiescampagne in Italië, en leidde in het land tot grote consternatie.