Israëli’s krijgen het vaccin toegediend in de stad Hod Hasharon.
Volledig scherm
Israëli’s krijgen het vaccin toegediend in de stad Hod Hasharon. © AFP

Israëlische studie: aantal symptomatische Covidgevallen daalt met maar liefst 94 procent na toediening Pfizervaccin

De grootste zorgverzekeraar van Israël heeft zondag gemeld dat het aantal symptomatische Covidinfecties is gedaald met maar liefst 94 procent. Dat is gebleken uit de meest grootschalige Israëlische studie tot nu toe waarin 600.000 mensen werden gevolgd die twee doses van het Pfizer-vaccin hebben gekregen.

2 reacties

 • Hans Torenven

  7 maanden geleden
  Ik moet het niet, dank u ! En achteraf geen discriminatie, dank u !
 • willy van dijck

  7 maanden geleden
  Wat zijn wij daarmee, hier nemen ze toch het goed koopste.
 1. China wist bijna elk spoor van topactrice op het internet. Wat is er aan de hand?
  Play

  China wist bijna elk spoor van topactrice op het internet. Wat is er aan de hand?

  De populaire Chinese actrice Zhao Wei (45) behoort tot het clubje van invloedrijke entertainers in China. Ze werd bekend dankzij haar rol in de televisieserie ‘My Fair Princess’ uit 1998. Maar ze groeide uit tot een echt fenomeen en vandaag is ze ook filmregisseur, popzangeres, en een echte zakenvrouw. Maar tegenwoordig vind je haar in China bijna niet meer terug op het internet. Waarom? China houdt letterlijk een grote schoonmaak.
 2. Voormalige Catalaanse leider Puigdemont aangehouden op Sardinië: “Spanje zou niets ondernemen tijdens behandeling en moet woord houden”
  UPDATE
  12

  Voormalige Catalaanse leider Puigdemont aangehou­den op Sardinië: “Spanje zou niets ondernemen tijdens behande­ling en moet woord houden”

  De voormalige premier van Catalonië, Carles Puigdemont, is aangehouden op het Italiaanse eiland Sardinië. De advocaat van Puigdemont (58) meldt dat hij bij aankomst op de luchthaven van Alghero door de douane werd gearresteerd. Er liep een internationaal arrestatiebevel tegen de voormalige premier die vier jaar geleden naar ons land vluchtte in nasleep van het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum. Advocaat Paul Bekaert is een spoedprocedure bij het Europees Hof van Justitie gestart om de onmiddellijke vrijlating te eisen, zei hij bij HLN LIVE.