De Gay Pride Parade 2021 in Tel Aviv, Israël.
Volledig scherm
De Gay Pride Parade 2021 in Tel Aviv, Israël. © REUTERS

Israëlische politie arresteert man die aanslag op Gay Pride Parade in Tel Aviv plande

De Israëlische politie heeft een man gearresteerd die een aanslag plande op de Gay Pride Parade in Tel Aviv. De man, een dertiger afkomstig uit de stad, zou meerdere wapens op zak hebben gehad. Dat bevestigen de Israëlische autoriteiten. 

0 reacties

 1. Rusland showt wapens op grote militaire beurs bij Moskou: “Ze willen tonen dat het moeilijk is om hen te isoleren”

  Rusland showt wapens op grote militaire beurs bij Moskou: “Ze willen tonen dat het moeilijk is om hen te isoleren”

  In Rusland gaat vandaag ARMY-2022 van start, een zesdaagse internationale militaire beurs die omschreven wordt als de grootste van het land. Volgens experten van de CNA - een Amerikaanse non-profit die zich door onderzoek en analyse inzet voor de veiligheid en beveiliging van de VS - willen de Russen er hun wapens en wapensystemen showen en laten zien dat het moeilijk is om hen met allerhande sancties buiten spel te zetten.
 2. Belgische wetenschapper hackt Starlink van Elon Musk: 25 dollar aan materiaal, 12.000 dollar aan beloning
  Play

  Belgische wetenschap­per hackt Starlink van Elon Musk: 25 dollar aan materiaal, 12.000 dollar aan beloning

  Veel had KU Leuven-veiligheidsonderzoeker Lennert Wouters niet nodig om de satellietschotel van Starlink te hacken. Dankzij een printplaat die zo’n 25 dollar kost, een warmtepistool en “veel geduld” kon hij toegang krijgen tot achterliggende systemen. Het bedrijf van Elon Musk is lovend: “We vinden de aanval technisch indrukwekkend.” Wouters kreeg er bovendien een beloning van 12.000 dollar voor.