EPA
Volledig scherm
© EPA

Israëlische experten adviseren vierde coronavaccin voor volwassenen

Een overheidspanel van Israëlische experten heeft dinsdag aangeraden om iedereen boven de achttien jaar een vierde keer te vaccineren. Volgens de expertencommissie zijn de mensen met vier prikken dubbel zo goed beschermd als zij met drie doses. Alle volwassenen die hun boosterprik, en dus het derde vaccin, langer dan vijf maanden geleden kregen, of langer dan vijf maanden geleden herstelden van het virus, komen in aanmerking.

8 reacties

 • Eric De Bruycker

  1 jaar geleden
  En na prik nr. 12 ben je echt levenslang beschermd...echt waar hoor!
 • Frank Kaczorowski

  1 jaar geleden
  De bescherming blijft maar verdubbelen, en toch een hoop besmettingen en ziekenhuisopnames. Begrijpen wie nog wil begrijpen.
 • Eric Leysen

  1 jaar geleden
  Ook in Israël spelen ze dus met de mensen hun voeten. Onlangs werd in studies bewezen dat de vierde spuit nauwelijks helpt. Maar desondanks gaat de overheid beslissen om toch iedereen opnieuw in te spuiten. Voor de vierde keer op nog geen twee jaar tijd! Het zal niet pakken bij ons, onze derde wordt ineens onze laatste, groen CST of niet.
 • Peter De Sutter

  1 jaar geleden
  En zij kunnen het weten!…voorlopers in de ganse pandemie!!
 • Cindy Magerman

  1 jaar geleden
  En een 5de, 6de, 7de => levenslang dus. Naast Polio wordt wellicht dit vaccin dus het tweede verplichte vaccin in ons land (?). De verhoudingen in acht genomen: dit klopt toch niet. En de pharmabonzen lachten zich een breuk.