Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © thinkstock

Israël vernielt met Belgisch geld betaald project op Westoever

Israël heeft in bezet gebied opnieuw infrastructuur vernield die met Belgisch belastinggeld was gefinancierd. In Khirbet Ad-Duqaiqah, nabij Hebron, hebben Israëlische troepen drie cisternen en minstens 2.500 bomen vernield. Dat meldt De Standaard vandaag onder aanhaling van Groen. 

29 reacties

 • EDDY VAN LANDEGHEM

  2 jaar geleden
  Oorlogverklaring? goed bezig.
 • Joseph Vande Reyd

  2 jaar geleden
  Nog maar eens een bewijs dat "ontwikkelingshulp "een vorm van het achterover gooien van belastinggeld is,miljoenen aan "ontwikkelingshulp "garanderen politici en hun aanhang van extra mooie inkomsten want effectief aantonen waar die miljoenen aan verdampt zijn is quasi onmogelijk, in Israël zijn het vernielde bomen en in Zuid-Afrika zal het iets anders zijn maar DeCroo is er wel wat miljoentjes beter van geworden van "zijn"fenomenale 43 miljoen bijdrage
 • Niko

  2 jaar geleden
  De linkse pers zal het nooit leren, het zal hardleers moeten gebeuren om ze met hun politieke agenda te laten stoppen.
 • Lode vleminckx

  2 jaar geleden
  Bewijst maar weer dat alle centen die aan de ngo's gegeven worden, weggegooid geld is. Die wel eerst afgeroomd worden door de bobo's.
 • Yves De Groote

  2 jaar geleden
  Europa zou eindelijk eens zijn steun aan Israël moeten herzien en zelfs afschaffen. Zulke daden zijn in strijd met het volkerenrecht van de VN en zelfs niet in overeenstemming met het oorlogsrecht (jaja dat bestaat ook).