REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Israël ‘ongerust’ over scherpere satellietfoto's op Google Earth

Israël is bang dat ‘kwaadwillenden misbruik kunnen maken’ van de scherpere satellietbeelden van het land die binnenkort online te zien zijn. Dat is mogelijk omdat een Amerikaanse wet die verbood dat Amerikaanse bedrijven scherpe satellietfoto's van Israël en de Palestijnse gebieden beschikbaar stellen, niet langer van kracht is.

1 reactie

 • Sara Peeters

  2 jaar geleden
  Dat is overal zo of hebben ze weer iets te verbergen?? Hopelijk gaat Google daar niet naar luisteren!
 1. Netanyahu belooft in volle campagne bouw van 3.500 huizen voor kolonisten op Westelijke Jordaanoever

  Netanyahu belooft in volle campagne bouw van 3.500 huizen voor kolonisten op Westelijke Jordaanoe­ver

  De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft beloofd - in volle campagne voor de parlementsverkiezingen van 2 maart - dat hij zal zorgen voor de bouw van 3.500 woningen voor kolonisten op de Westelijke Jordaanoever. "Ik heb onmiddellijke richtlijnen gegeven om toe te laten dat de plannen voor de bouw van 3.500 eenheden ingediend kunnen worden", zei Netanyahu. Het gaat om een gebied waar nu vooral Bedoeïenen-families wonen. Een woordvoerster van Netanyahu's Likoedpartij bevestigt de uitspraken, maar gaf geen extra details.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.