EPA
Volledig scherm
© EPA

Israël neemt na raketdreiging doelwitten in Libanon onder vuur

Israël neemt doelwitten in Libanon onder vuur met artillerie nadat er vanuit Libanon zes raketten richting Israël zouden geschoten zijn. Volgens het Israëlische leger zouden die raketten de grens met Israël echter niet gehaald hebben. Vanuit Libanon werden donderdag ook al drie raketten afgevuurd. Het is niet bekend wie erachter zit.

21 reacties

 • Danny De Graeve

  1 maand geleden
  Wake up. Het is geen 1967 of 7000 vC meer! Het word delen en liefst in vrede leven of het ergste moet nog komen. Dit kan geen eeuwen blijven duren. Hoop dat ze de juiste keuze maken. Zelfs de paus roept al jaren om een oplossing voor de twee Kemphanen.
 • Sharon Debeul

  1 maand geleden
  Israël zal de volgende keer twee maal nadenken eer ze nog eens Palestijnse gezinnen uit hun huizen wil verdrijven om plaats te kunnen geven aan kolonisten. Mensen blijven dit niet slikken.
 • GERARD de pelecijn

  1 maand geleden
  In een oorlog vallen er vele burgers en dat weet iedereen al, maar wie begint hier nu altijd met een oorlog voor wat grond boven zo vele mensenlevens en vernietigingen wat nog minder opbrengt!
 • fons van hoef

  1 maand geleden
  Stel U eens voor dat Israel geen Iron Domeschild heeft. Dan vallen er 3.000 raketten van Hamas op Israelisch grondgebied , met alle vernietiging als gevolg. Als Hamas om zijn bevolking gaf zouden ze voor eten en opleiding zorgen eerder dan wapentuig te kopen en de burgers als schild te gebruiken
 • HUGO Wils

  1 maand geleden
  Dat in Libanon maar opnieuw geen burgeroorlog uitbreekt.Het reguliere Libanese leger kan alleen overleven met de steun van de USA(ca 400 miljoen dollar op jaarlijks)!Dus dat enkel Israël VS steun krijgt is een fabeltje.Het grote probleem is dat er nog de gewapende Hezbollah is.Tevens is ISIS en Al-Nusra ook actief in Libanon.Israël heeft al zijn buren(Egypte,Jordanië,Libanon,Syrië)in de opéénvolgende oorlogen 1948,Zesdaagse Oorlog letterlijk in het zand doen bijten!Israëli zijn vechters en slim!