Volledig scherm
© Photo News

Israël gaat onverwachte burgerslachtoffers in Gaza onderzoeken

Het Israëlische leger is vandaag een onderzoek gestart naar de burgerslachtoffers bij een aanval tegen de Islamitische Jihad in de Gazastrook donderdag. Bij de aanval kwam een Palestijnse familie om het leven.

1 reactie

 • Damir Rossini

  1 jaar geleden
  Dat is het om te rechtvaardigen de holecost met respect is al lang voorbij moet Gaza wat Palestijns grond gebied en Israel mag blijven moorden op onschuldige mensen Begrijp de wereld niet waarom ze zo in hun broek kakken veel respect voor de mensen die geleden hebben Maar de wereld leiders moeten hier een stop op roepen iedereen heeft recht Ze bezetten Antwerpen Brussel etc .. Duitsland ze bezetten ook veel Deze zevers in midden oosten moet stoppen maar dit kan niet deze cirkel is het ha
 1. Krantenwinkel geplunderd tijdens rellen, teller crowdfunding passeert 100.000 euro
  Den Bosch - UPDATE
  18

  Krantenwin­kel geplunderd tijdens rellen, teller crowdfun­ding passeert 100.000 euro

  Een dinsdag gestarte crowdfundingsactie voor een geplunderde krantenwinkel in de Nederlandse stad Den Bosch (Noord-Brabant) staat inmiddels op meer dan 100.000 euro. Gisteravond was al ruim 70.000 euro ingezameld. Bij het horen van dat bedrag schoot eigenaresse Maaike Neufeglise tijdens de uitzending van talkshow Jinek vol. De crowdfunding is een initiatief van weblog GeenStijl. Maaike is ontzettend dankbaar voor alle steunbetuigingen die ze tot dusver kreeg. Ook de ontslagnemende eerste minister Mark Rutte belde haar persoonlijk op.
 2. AstraZeneca en Europa botsen over vaccinleveringen: “Maak contract openbaar”
  18

  AstraZene­ca en Europa botsen over vaccinleve­rin­gen: “Maak contract openbaar”

  Het is niet duidelijk of farmabedrijf AstraZeneca vanavond nog deelneemt aan een vergadering met de Europese Commissie en de EU-landen over zijn vaccinleveringen. Een woordvoerster van de Europese Commissie bevestigt dat AstraZeneca heeft laten weten zich uit de vergadering terug te trekken. Het bedrijf zelf verklaart dat het tóch zal deelnemen. Sinds AstraZeneca liet weten dat de eerste levering van coronavaccins aan Europa lager zal uitvallen, zit het er bovenarms op tussen de farmareus en de Europese Commissie. Die laatste eist nu dat AstraZeneca het afgeklopte contract openbaar maakt.
 1. Nederlandse politie overweegt versterking uit België en Duitsland in te roepen
  74

  Nederland­se politie overweegt verster­king uit België en Duitsland in te roepen

  De Nederlandse politie overweegt de inzet van oproerpolitie uit buurlanden België en Duitsland, die bij rellen onder aansturing van de Nederlandse politie kunnen worden ingezet. Dat zegt Nationaal politiecommandant coronacrisis Willem Woelders. Meerdere Nederlandse steden, waaronder Den Bosch, Maastricht, Eindhoven, Haarlem en Breda, kondigden gisteravond een noodbevel af. De steden vreesden voor nieuwe ongeregeldheden, maar het bleef in vergelijking met de afgelopen dagen relatief rustig.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken