Een vrouw in boerkini en een meisje in bikini in zee.
Volledig scherm
Een vrouw in boerkini en een meisje in bikini in zee. © ANP XTRA

Islamitisch raadslid wil halalstrand in Den Haag: “Moslims voelen zich onprettig bij schaars geklede, lelijke mensen”

buitenlandEen naaktstrand? Dan ook een ‘halalstrand’ in Den Haag. Tenminste, als het aan Partij van de Eenheid-raadslid Arnoud van Doorn ligt. Volgens de omstreden Nederlandse politicus voelen moslims zich namelijk “onprettig bij schaars geklede, lelijke mensen”.

123 reacties

 • Immens Gerda

  2 jaar geleden
  Is dit dan geen racisme en discriminatie.. Mensen aub beleef iedere godsdienst thuis en dring deze godsdienst niet op aan anderen. En pas je aan de samenleving waarin je gaat leven aan.
 • paola nerozzi

  3 jaar geleden
  In Marokko lopen ze ook in bikini de vrouwen en meisjes van daar niet iedereen die hier leven komen van de bergen en ze zijn blijven stilstaan in hun tijd zowel in veel moslim landen gaan ze vooruit en de moslims die zich in het westen niet kunnen aanpassen zou ik zeggen ga dan terug zonder pardon
 • carmen Van de casteele

  4 jaar geleden
  Nogmaals een voorbeeld dat ze zich niet willen aapassen. Ik ben ook niet voor een naaktstrand, maar ga er niet heen en geef er ook geen comentaar op. Trouwens die halal stranden zijn in Islamitische landen, niet in Europa. Indien ze niet met onze stranden kunnen leven, dan moeten ze niet naar onze stranden komen, we hebben hun hier ook niet uitgenodigd. Wat nog allemaal of moeten wij onzen burka aandoen misschien om hun te plezieren.
 • Erwin Werwaarts

  4 jaar geleden
  Normaal gezien is de logische reactie dat de minst gekleden , de meest gekleden verwijten op het strand te zijn . Nu is het echter omgekeerd . Dat toont duidelijk aan waar de grootste verdraagzaamheid te vinden is . Men doet maar , maar als dit erdoor komt dan is het definitief over en uit met hoofddoeken-gebruik tijdens publieke loketfuncties .
 • Maurice Keukelaers

  4 jaar geleden
  Turkije en Indonesië zijn moslimlanden. Als zij per sé op een halal strand willen liggen, moeten ze maar naar daar trekken.
 1. Jongen (11) redt tweejarig zusje uit brandend appartement: “Zou mijn leven riskeren voor haar”

  Jongen (11) redt tweejarig zusje uit brandend apparte­ment: “Zou mijn leven riskeren voor haar”

  “Ik zou mijn leven riskeren voor mijn zus”, zegt de 11-jarige La’Prentis Doughty nadat hij zijn 2-jarige zusje Loyalty eerder deze week uit een brandend appartementsgebouw heeft gered. De jongen, die in de Amerikaanse staat Maryland woont, was alleen thuis toen hij plots vlammen zag. Hij zette het op een lopen, maar besefte al snel dat zijn zusje nog binnen zat. La’Prentis twijfelde geen seconde en trotseerde de vlammen om de kleuter in veiligheid te brengen.
 2. EU-parlementariërs die weigerden Rusland als terreurstaat te erkennen, treffen bloederige posters op kantoordeuren aan

  EU-parlementa­riërs die weigerden Rusland als terreurs­taat te erkennen, treffen bloederige posters op kantoordeu­ren aan

  De Europarlementsleden die eergisteren tegen de resolutie stemden waarin Rusland als een terreurstaat wordt erkend, troffen gisteren niet mis te verstane protestposters aan op de deur van hun kantoor. Op de posters staat de Russische president Vladimir Poetin afgebeeld met een bloederige handafdruk over zijn gezicht. “Met mijn stem steun ik een terrorist”, staat erbij geschreven.