Jami en Bob Bergdahl maken, samen met president Obama, het nieuws van de vrijlating van hun zoon bekend. Uit respect voor de Afghanen liet vader Bob zijn baard staan.
Volledig scherm
Jami en Bob Bergdahl maken, samen met president Obama, het nieuws van de vrijlating van hun zoon bekend. Uit respect voor de Afghanen liet vader Bob zijn baard staan. © AFP

Is vrijgelaten Amerikaan een held of deserteur?

Door een opmerkelijke deal tussen het Witte Huis en de taliban is de laatste Amerikaanse krijgsgevangene in Afghanistan na 5 jaar een vrij man. Maar is deze Bowe Bergdahl nu een held of een deserteur?

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).