Appartement wordt beschoten door Russische tank
Volledig scherm
Appartement wordt beschoten door Russische tank © AP

Is Rusland wreder geworden in de loop van de oorlog in Oekraïne?

Video’s tonen hoe een Russische tank op een appartement in Marioepol schiet terwijl er ook clusterbommen op een treinstation in Kramatorsk worden gegooid. Er wordt zelf gevreesd dat er ook chemische wapens met fosfor zijn gebruikt in Oekraïense steden. Klopt het dat de Russen nu hardere wapens gebruiken dan aan het begin van de oorlog?

  1. Bestuurder (24) die inreed op menigte in Pennsylvania, sloeg ook moeder dood na crash: “Ik was het beu om met haar ruzie te maken”
    Play
    Update

    Bestuurder (24) die inreed op menigte in Pennsyl­vania, sloeg ook moeder dood na crash: “Ik was het beu om met haar ruzie te maken”

    De 24-jarige Adrian Oswaldo Sura Reyes, de bestuurder van de wagen die zaterdag inreed op een menigte tijdens een benefietavond in Berwick, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, heeft na het incident ook nog zijn moeder doodgeslagen. Dat meldt de politie. Eerder raakte al bekend dat de man na de crash, waarbij een 50-jarige vrouw om het leven kwam, nog een andere vrouw had aangevallen. Nu blijkt dat die vrouw zijn eigen moeder was. Reyes was het naar eigen zeggen “beu om ruzie met haar te maken”.