Facebook/Instagram
Volledig scherm
© Facebook/Instagram

“Irritant” en “marginaal”, “maar zou sfeer in magazijn kunnen opkrikken”: vrouw solliciteert en krijgt mail terug die duidelijk niet voor haar bestemd is

BuitenlandEen Britse vrouw die solliciteerde voor een job bij een organische supermarkt, is in shock nadat ze plots een interne e-mail terugkreeg die duidelijk verkeerdelijk naar haar werd gestuurd. Paige Bond (48) wilde graag als inpakker aan de slag bij Forest Whole Food, maar veranderde al snel van gedacht nadat ze las wat haar potentiële werkgever écht over haar dacht.

37 reacties

 • Fabian Mac andrew

  4 jaar geleden
  Nou ja ze staat in haar bikini in de zwembad te genieten van haar vrije tijd. En ze heeft dat geplaatst op Facebook. So what!!! Wat doen jullie aan als jullie gaan zwemmen een boerka ofzo. SjongSjonge
 • Polutnik Ronald

  4 jaar geleden
  Maar dat wil niet zeggen dat ze geen goede werkkracht zou kunnen zijn . Dus de rest is Privé en is dus bijzaak .
 • Loesje Vranken

  4 jaar geleden
  Als ik die foto's zie dan weet ik al genoeg, dan moet ik eerst haar opgestuurde mail kunnen lezen voor ik een oordeel kan geven, want wie weet wat stond daar allemaal in.
 • iris dalen

  4 jaar geleden
  @johan Vandepoel Hoe kom je daar allemaal bij? Er is helemaal geen aparte mailbox voor interne mail, zo'n email verkeerd doorsturen is zo gebeurd.
 • Diane Bernaerts

  4 jaar geleden
  Als ik werkgever zou zijn en deze Facebookpagina zou zien, zou ik haar toch ook niet aannemen. Heb dan toch het verstand om je instellingen op "privé" te zetten als je aan het solliciteren bent!
 1. De ergste sollicitatieverhalen: "De rekruteerder zat doodleuk een baard, snor en bril op mijn cv-foto te tekenen"
  vacature.com

  De ergste sollicita­tie­ver­ha­len: "De rekruteer­der zat doodleuk een baard, snor en bril op mijn cv-foto te tekenen"

  In februari/maart 2018 lanceerde vacature.com een enquête om na te gaan hoe het gesteld is met de sollicitatie-etiquette (beleefdheid, professionaliteit en eerlijkheid) bij werkgevers. De resultaten kon u intussen hier lezen. Uit de vele getuigenissen die binnenstroomden, konden we wel afleiden dat een zekere ‘lompheid’ in het rekruteringsproces allesbehalve een mythe is. Een bloemlezing uit jullie allerergste (of grappigste) sollicitatie-anekdotes.