Gisteren had het federaal parket in Antwerpen de maximumstraf - twintig jaar cel - gevorderd tegen de Iraanse diplomaat Assadollah Assadi (48).
Volledig scherm
Gisteren had het federaal parket in Antwerpen de maximumstraf - twintig jaar cel - gevorderd tegen de Iraanse diplomaat Assadollah Assadi (48). © Klaas De Scheirder

Iran zal uitspraak van Antwerpse rechtbank in proces verijdelde aanslag tegen Iraanse diplomaat niet erkennen

Iran zal de uitspraak van de Antwerpse correctionele rechtbank in de zaak tegen de Iraanse diplomaat die achter een verijdelde aanslag zou zitten, niet erkennen. Dat meldt het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

8 reacties

 • Mohamed Kabbal

  2 maanden geleden
  Tuur Schiepers, waar lees jij dat er een bom met ontsteker in de wagen van de diplomaat zat? Ik lees wat anders. Trouwens, Trump wou onlangs een doelwit in Iran bombarderen dus is alle nieuws om het land zwart te maken meer dan welkom, lees gemanipuleerd. Indien men echt terroristen wil pakken dan moet men die van IS aanpakken en niet naar België brengen om het te berechten zodat ze op onze kosten dure advocaten toegewezen krijgen die hen willen vrijpleiten door procedurefouten.
 • Cor Dierckx

  2 maanden geleden
  Een land dat niet te vertrouwen is die zich aan geen enkele overeenkomst houden en bestuurd worden door een bende criminelen.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Hef diplomatieke onschendbaarheid maar wereldwijd op, àlle misdadigers, ook diplomaten horen vervolgd te worden.
 • Michel de Coorebyter

  2 maanden geleden
  Geen enkele moslim aanvaard onze wetten. De meesten die hier wonen houden er zich aan om geen problemen te scheppen, maar hun ziel is ergens anders.
 • Tuur Schiepers

  2 maanden geleden
  Dus David een diplomaat met  een bom en een ontsteker in de wagen is geen probleem. Mag niet an geraakt worden volgens jou.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph