"We denken niet dat het Westen echt een akkoord wil", zei de Iraanse onderhandelaar Ali Bagheri.
Volledig scherm
"We denken niet dat het Westen echt een akkoord wil", zei de Iraanse onderhandelaar Ali Bagheri. © AFP

Iran wil niet rechtstreeks met VS praten over kernprogramma: "We denken niet dat het Westen echt een akkoord wil”

Iran blijft weigeren om rechtstreeks met de Verenigde Staten te onderhandelen over het redden van het atoomakkoord uit 2015. Het internationale overleg over mogelijkheden om die deal nieuw leven in te blazen gaat maandag verder na maanden te hebben stilgelegen, maar er lijkt vooralsnog geen uitzicht te zijn op een doorbraak.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Iraans ‘terreurkoppel’ uit Wilrijk vecht veroordeling tot 18 jaar cel aan in Antwerps hof van beroep: “Amir heeft nooit een explosief willen laten afgaan met het doel om te doden.”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Iraans ‘terreur­kop­pel’ uit Wilrijk vecht veroorde­ling tot 18 jaar cel aan in Antwerps hof van beroep: “Amir heeft nooit een explosief willen laten afgaan met het doel om te doden.”

  Het Iraans ‘terreurkoppel’ uit Wilrijk verscheen woensdagochtend opnieuw in het Antwerps justitiepaleis. Amir S. (38), Nasimeh N. (34) en Merhad A. hebben beroep aangetekend tegen hun veroordeling tot respectievelijk 15, 18 en 17 jaar cel en het verlies van hun Belgische nationaliteit. Amir en Nasimeh zouden met de hulp van de Iraanse inlichtingendienst een terroristische aanslag hebben willen plegen op een bijeenkomst van de Iraanse verzetsbeweging MEK in Frankrijk.