Behrouz Kamalvandi, woordvoerder van de Iraanse Organisatie voor Atoomenergie
Volledig scherm
Behrouz Kamalvandi, woordvoerder van de Iraanse Organisatie voor Atoomenergie © AP

Iran waarschuwt: “We kunnen terugkeren naar situatie van voor internationaal akkoord”

Iran kan terugkeren naar de situatie zoals die was voor het afsluiten van het internationaal akkoord van 2015 over zijn nucleair programma. Dat heeft de woordvoerder van de Iraanse Organisatie voor Atoomenergie vandaag verklaard.

8 reacties

 • Mohammad Reza

  2 jaar geleden
  Hier heb je de geschiedenis van de "geloofwaardige" westerse mogendheden : europees colonialisme, vietnam oorlog, hiroshima, de talloze afzettingen van democratisch verkozen leiders in Latijns Amerika en Midden oosten etc. De steun aan talloze dictators zelfs Saddam met chemische wapens bevoorraden, wat doen ze nog in Afghanistan?... de lijst is zo lang dat je er een telefoonboek vol kan over schrijven... (je kan dan zeggen survival of the fittest, maar ga dan niet hypocriet doen).
 • Lucien Mertens

  2 jaar geleden
  Vrij naïef te denken dat Iran geloofwaardiger is dan de westerse mogendheden.
 • jan wuyts

  2 jaar geleden
  dat Iran maar eerst de democratie in eigen land hersteld !!!
 • Tom Der Kinderen

  2 jaar geleden
  De nieuwe generatie mini kernbommen moet nog getest worden en hun grote mond houden is nu ook niet hun sterkste punt in Iran.Iedere Amerikaanse president die herverkozen wilde worden heeft een oorlog gestart. Ben eens benieuwd hoeveel ultimatums ze dan nog gaan stellen en uit welk een gat in de grond dat ze de lokale despoot gaan trekken. De laatsten zat achter 14 dagen alleen in een rioolbuis en hij wist het ook zo goed uit te leggen ervoor.
 • wim Goossens

  2 jaar geleden
  De pot verwijt de ketel : Trump verwijt Iran inmenging in andere landen... Wie zit in Sirië, Irak, Jemen ... Wie steunt S. A., Bahrein, Israël ... Wie maakt veel burgerslachtoffers : S.A. in Jemen, Israël onder palestijnen, de coalitie in Syrië ... Wanneer gaan wij, in Europa, eindelijk onze ogen openen voor de mensonwaardige toestanden in Amerika ...
 1. Nieuw onderzoek naar veerbootdrama 26 jaar geleden met ruim 800 doden in Oostzee

  Nieuw onderzoek naar veerboot­dra­ma 26 jaar geleden met ruim 800 doden in Oostzee

  Duikers gaan deze zomer het wrak onderzoeken van de in 1994 in de Oostzee gezonken veerboot Estonia. Dat heeft de Zweedse averijcommissie vrijdag bekendgemaakt. Het schip was destijds onderweg van Estland naar Zweden maar zonk voor de zuidkust van Finland. De oorzaak zou een in zwaar weer weggeslagen boegdeur zijn geweest maar beelden van een onderwaterrobot wijzen volgens documentairemakers van Discovery Channel op iets anders.