Ayatollah Ali Khamenei.
Volledig scherm
Ayatollah Ali Khamenei. © AFP

Iran ontkent vrijlating gevangenen in ruil voor bevroren tegoeden

Iran ontkent dat het vijf gevangenen wil vrijlaten in ruil voor toegang tot financiële tegoeden die vanwege diplomatieke geschillen met Groot-Brittannië en de Verenigde Staten bevroren zijn. Dat heeft het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken maandag gezegd.

1 reactie

 • Sobek Wessels

  1 maand geleden
  Dus het Land dat al Twee Atoomwapens tegen Burgerdoelen gebruikt heeft gaat bepalen wie wel of geen Kernwapens mag hebben en ze dwingen dit af met geweld en met Geld te stelen van het land dat niet toegeeft aan deze Chantage ??
 1. 
HET DEBAT. Is het een goede zaak dat de Rode Duivels en andere voetballers knielen voor Black Lives Matter?
  51

  HET DEBAT. Is het een goede zaak dat de Rode Duivels en andere voetbal­lers knielen voor Black Lives Matter?

  American Football-speler Colin Kaepernick was in 2016 de eerste die knielde tijdens het Amerikaanse volkslied als protest tegen het politiegeweld en de discriminatie van zwarte mensen in zijn land. Vandaag, vijf jaar later, blijven Europese voetballers voor de Black Lives Matter-beweging op de knieën gaan tijdens het EK. Ook ons land doet vanavond weer mee, met Romelu Lukaku als voortrekker. Sommigen applaudisseren daarvoor, bij anderen klinkt boegeroep. Wat vind jij? Is het een goede zaak dat profvoetballers actief opkomen tegen het onrecht van discriminatie, of moeten ze het maar gewoon bij voetballen houden?