AFP
Volledig scherm
© AFP

Iran haalt uit naar Nederland en andere Europese landen na aanslag op militaire parade met zeker 29 doden

Iran heeft zaterdagavond Nederland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk ervan beschuldigd buitenlandse oppositiepartijen te herbergen. De diplomatieke vertegenwoordigers van de landen zijn op het matje geroepen. De beschuldigingen komen nadat schutters zaterdag het vuur hadden geopend tijdens een militaire parade. Bij de aanslag kwamen zeker 29 mensen om, onder wie vrouwen en kinderen, en raakten ruim vijftig mensen gewond.

5 reacties

 • Valentino Fabionara

  4 jaar geleden
  Ja Walter, Ronny heeft gelijk. Trump en Israel zitten hier achter en helemaal achter de schermen! Of hou je misschien bezig met je legoblokjes en playmobil en teveel visioenen!
 • Eddy Van De Velde

  4 jaar geleden
  Iran heeft wel ergens gelijk. Terroristen en andere criminelen worden hier in the watjes gelegd.
 • walter Bogaerts

  4 jaar geleden
  Echt Ronny? Hopelijk heb je een visioen.
 • joris de witte

  4 jaar geleden
  onder wie ook vrouwen en kinderen.... alsof mannen minder erg is... Dat zijn ook vaders, zonen, broers, ....
 • Ronny Biesen

  4 jaar geleden
  Daar gaan we Trump en vennoot Israel gaan het laatste nog stabiele land in de regio omverwerpen en nog meer leed toebrengen. Mensen toch, waar gaan we naartoe?
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.