De Iraanse minister van Defensie generaal Amir Hatami (centraal) dreigde met vergelding op Israël.
Volledig scherm
De Iraanse minister van Defensie generaal Amir Hatami (centraal) dreigde met vergelding op Israël. © EPA

Iran dreigt met vergelding als Israël nucleaire doelen aanvalt

Iran zal Israëlische aanvallen op zijn nucleaire installaties mogelijk vergelden met de verwoesting van Tel Aviv en Haifa, zo dreigde de Iraanse minister van Defensie generaal Amir Hatami vanmorgen in een toespraak. De generaal zei volgens persbureau ISNA dat "leiders van het zionistische regime (Israël, red.) recent weer dreigementen richting Iran hebben geuit" die zouden wijzen op aanvallen op nucleaire installaties van Iran.

19 reacties

 • Marcel Van Overloop

  1 maand geleden
  Iran wil net als N-Korea nucleaire wapens hebben om niet aangevallen te worden. De VS heeft nog nooit een land met atoomwapens aangevallen, de anderen moesten het wel ontgelden, Irak, Vietnam, Cambodja, Afganistan ...
 • Louis Degraeve

  1 maand geleden
  Het grote probleem is dat de meeste oorlogen (moordpartijen) hun ontstaan vinden in de godsdiensten. Erger nog is dat we met zijn allen daar massa's geld aan uitgeven wat we niet willen, en er bovendien geen controle over hebben.
 • Murat Kaplan

  1 maand geleden
  Als israel de recht heeft om kernwapens te hebben dan mag iran ook kernwapens hebben ofwel kernwapens voor iedereen verboden ofwel mag iedereen zich beschermen met kernbommen.ja als enkel israel kernbommen mag hebben hebben ze het daar te zeggen mooi gespeeld zionisten.
 • hans voet

  1 maand geleden
  Israel heeft niets autonoom te beslissen. US beslist, of beter gezegd de Amerikaanse banken beslissen. Als zij beslissen om ook de Iraans olie te roven, dan moet Israel in aktie gaan. Dat hebben de Amerkaanse banken reeds gedaan met de" bevrijding" van Koeweit, Irak, Libie en Syria. Niets nieuws. Of was het om democratie te brengen ? Hihihi
 • Jules Vermeers

  1 maand geleden
  Werk samen in plaats van miljarden te verspillen om elkaar uit te moorden we zijn allemaal mensen van vlees en bloed met een heel kort leven.
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len