Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Iraanse schoonheidskoningin al twee weken vast op luchthaven in Manilla: “Als ik terug moet, wordt het mijn dood”

Een Iraanse schoonheidskoningin zit nu al 13 dagen vast op de internationale luchthaven van de Filipijnse hoofdstad Manilla nadat de internationale politiedienst Interpol een aanhoudingsbevel voor haar verspreidde. Volgens Bahareh Zare Bahari zou haar thuisland proberen om haar het zwijgen op te leggen, omdat ze zich openlijk uitspreekt tegen het bewind in Teheran.

7 reacties

 • Christine Laevers

  2 jaar geleden
  Sham Hosseini : Ja, ze heeft dingen gedaan die wij, vrouwen hier in Europa elke dag kunnen doen als we dat willen. De vrouw wilt niet terug naar Iran. Dat Iran het zo laat. Er is al genoeg miserie in de wereld.
 • Lucien Mertens

  2 jaar geleden
  Tot zover het brave moderne geciviliseerde Iran, dat volgens sommigen hier zeker ook het recht moet hebben op kernwapens...
 • Sham Hosseini

  2 jaar geleden
  @Guy van severen wie zegt da zoiets? Welke dommerike? Iran is wel veilige land. Ze heeft zeker iets gedaan hoor, zonder reden iemand tegenhouden da kan nie gwn!! Hahahaha ze kan goed liegen en verhalen verzinnen
 • Marc Baert

  2 jaar geleden
  Hopelijk loopt dit goed af
 • paul van gele

  2 jaar geleden
  Hopelijk geven ze haar een visa zo dat ze rustig daar kan blijven of stuur haar naar Europa zo dat ze veilig is. Belgie - Nederland - Frankrijk of Duitsland zullen haar wel niet terug sturen.
 1. Verslaafd en overspelig, maar verscheurd door spijt: opgedoken tapes werpen nieuw licht op leven Johnny Cash
  Celebrities

  Verslaafd en overspelig, maar verscheurd door spijt: opgedoken tapes werpen nieuw licht op leven Johnny Cash

  Documentaire ‘The Gift: The Journey of Johnny Cash’ werpt een nieuw licht op het leven van de in 2003 overleden muzikant. De prent is zo bijzonder omdat de iconische zanger zijn eigen levensverhaal vertelt. “We hebben meer dan 60 uur aan audio-opnamen ontdekt, waarop Johnny de intieme details van zijn leven deelt. Die hebben we gebruikt om zijn reis opnieuw samen te stellen”, aldus maker Thom Zimny. De tapes werden in de jaren ‘90 gemaakt, toen Cash destijds aan zijn autobiografie schreef.