REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Iraanse olietanker brandt nog steeds: twee lichamen geborgen, zwarte doos gevonden

Chinese reddingswerkers hebben twee doden geborgen van de Iraanse olietanker Sanchi die nog steeds in brand staat voor de Chinese oostkust. De Sanchi brandt sinds vorige week zaterdag na een botsing met een vrachtschip.

4 reacties

 • Julien Buys

  5 jaar geleden
  gewoon de boel laten gecontroleerd opbranden ,minste schade aan de natuur
 • Frans Peeters

  5 jaar geleden
  Zwarte doos gevonden, goed nieuws. Misschien niet voor iedereen
 • freddy depaepe

  5 jaar geleden
  dat komt ervan als je met gasten vaart die geen degelijke opleiding hebben genoten ik heb nog voor de belgische koopvaardij gevaren en heb die omwisseling met die veel goedkopere bemanningen meegemaakt nu kijk ik soms nog eens met weemoed in mijn hart terug naar de fotos van toen, en geloof mij maar de belgissche schepen waren bekent voor hun professionele aanpak en hun geschoolde zeelieden maar ja wij waren te duur he, een gepensioneerde zeeman.
 • Marc Vervaeke

  5 jaar geleden
  En een blusvliegtuig? Moet toch kunnen?
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.