De Iraanse minister Ali Bagheri (rechts) met de Europese onderhandelaar Enrique Mora, bij een eerder gesprek in Teheran.
Volledig scherm
De Iraanse minister Ali Bagheri (rechts) met de Europese onderhandelaar Enrique Mora, bij een eerder gesprek in Teheran. © EPA

Iraanse minister naar Brussel voor gesprek met EU over nucleair akkoord

De Iraanse minister Ali Bagheri komt woensdag naar Brussel voor gesprekken met de Europese Unie over de hervatting van de onderhandelingen over het nucleaire programma van het land. Dat meldt hij op Twitter. Bagheri zal in Brussel praten met de Europese onderhandelaar Enrique Mora. 

3 reacties

 • frans Venloo

  1 maand geleden
  De rode lijn met de VS zal open liggen en ze zullen knikken als de VS de toelating geeft en niet anders .
 • wesley netnem

  1 maand geleden
  De Taliban zijn soennieten ...en de Iraanse heersers Sjiieten ...Elkaars vijanden !? Trouwens wie heeft er effectief Twee Atoomwapens gebruikt ? En dat tegen burger doelwitten waar geen enkel militair en strategisch voordeel was ? juist de VS die nu gaan bepalen wie wel en geen kernwapens mag hebben ?? Als er 1 land is dat er geen meer zou moegen hebben is het de VS wel ! Maar dan verliezen ze onmiddellijk hun macht over anderen !! En kunnen ze niemand meer uitbuiten !
 • Alexa Grieken

  1 maand geleden
  Goed zot, de Taliban zal de EU dankbaar zijn.
 1. Schotse vrouw (86) krijgt trouwring terug die ze vijftig jaar geleden verloor in een aardappelveld

  Schotse vrouw (86) krijgt trouwring terug die ze vijftig jaar geleden verloor in een aardappel­veld

  Peggy MacSween, een 86-jarige vrouw die op het Schotse eiland Benbecula woont, heeft zonder twijfel een van haar meest memorabele dagen beleefd. De vrouw kreeg namelijk haar trouwring terug, nadat ze die maar liefst 50 jaar geleden was verloren in een aardappelveld. Peggy raakte de ring kwijt in de jaren 60 terwijl ze aardappelen aan het rooien was. Ze was er zeker van dat ze de trouwring nooit meer zou terugzien, tot nu.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 3. Hillary Clinton schrijft nachtmerries van zich af in thriller ‘Staat van Terreur’: “Verhaal is maar al te actueel”
  PREMIUM
  LITERATUUR

  Hillary Clinton schrijft nachtmer­ries van zich af in thriller ‘Staat van Terreur’: “Verhaal is maar al te actueel”

  Geen denken aan pensioen voor voormalig ‘first lady’, minister van Buitenlandse Zaken, senator, presidentskandidate en nu ook misdaadauteur Hillary Rodham Clinton (73). Samen met haar vriendin Louise Penny (63) schreef de Amerikaanse toppolitica haar eerste politieke thriller. Die gaat over terreur, maar in het hart vooral over liefde en (vrouwelijke) moed. “‘Wat Bill kan, kan ik beter’, dacht Hillary wellicht toen ze met Ellen Adams een veel menselijker hoofdpersonage bedacht.”