(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © EPA

Iraans nucleair complex getroffen door "terreurdaad”

De fabriek van Natanz in het centrum van Iran, waar uranium wordt verrijkt, is getroffen door een “antinucleaire terreurdaad”. Dat meldt het Iraanse regime in een mededeling die via de staatstelevisie werd verspreid. Zondag meldden de autoriteiten dat er op de site een stroompanne met een verdachte oorzaak had plaatsgevonden.

11 reacties

 • Lisette Theunis

  1 maand geleden
  Als we op de eu. moeten wachten om Iran te stoppen om een kernbom te maken, weten we dat er niets zal gebeuren. Uiteindelijk zullen er dan ergens kernbommen gebruikt worden..
 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Toch iemand met verstand hier gaan ze pas wakker worden als er atoombommen ontploffen in onze steden.
 • Ludwig Vanden Boer

  1 maand geleden
  De incidenten daar zijn niet het probleem maar ik vrees dat eens hun wapen klaar is, zij de hele wereld zullen willen onderwerpen en niet zullen twijfelen het te gebruiken. De huidige kernmachten bewaren het evenwicht door bezit van kernwapens maar een gebruiker zal de wereld ontwrichten en vernietigen.
 • van den eeden maria

  1 maand geleden
  Was dat in Rusland ook niet het geval. Niks aan de hand. En de overal waar de vervuilde lucht neerkwam zweeg men . Je hoort dat ook meestal als er ergens brand is van een loods of fabriek niks aan de hand geen giftige stoffen.
 • Daniel Decoster

  1 maand geleden
  Als dat maar waar was
 1. Democratisch Congreslid AOC is aanhoudende aanvallen Republikeinse collega beu: "Deze vrouw is duidelijk ziek”

  Democra­tisch Congreslid AOC is aanhouden­de aanvallen Republi­kein­se collega beu: "Deze vrouw is duidelijk ziek”

  Het Democratische Amerikaanse Congreslid Alexandria Ocasio-Cortez, alom bekend onder de afkorting AOC, heeft het helemaal gehad met de voortdurende bedreigingen en intimidatiepogingen van haar Republikeinse extreemrechtse collega Marjorie Taylor Greene. Die laatste is een fervente aanhangster van ex-president Donald Trump en de QAnon-complottheorie. Volgens AOC is Taylor Greene “duidelijk ziek” en maakt ze zich zorgen om haar mentale toestand.
 2. Aantal nieuwe overlijdens daalt met kwart in België - “Australië opent grenzen medio 2022”
  4

  Aantal nieuwe overlij­dens daalt met kwart in België - “Australië opent grenzen medio 2022”

  Uit de jongste cijfers van Sciensano blijkt dat het gemiddeld aantal nieuwe overlijdens met bijna een kwart is gedaald. Als de vaccinatie- en coronacijfers het toelaten, kan de komende maanden het ‘zomerplan’ beginnen. In dat stappenplan staan de versoepelingen voor de komende maanden uitgewerkt. Experts vrezen dat veel maatregelen te snel worden gelost, maar ondertussen werd 1 op de 3 Belgen al gevaccineerd.
 3. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek