(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © EPA

Iraans nucleair complex getroffen door "terreurdaad”

De fabriek van Natanz in het centrum van Iran, waar uranium wordt verrijkt, is getroffen door een “antinucleaire terreurdaad”. Dat meldt het Iraanse regime in een mededeling die via de staatstelevisie werd verspreid. Zondag meldden de autoriteiten dat er op de site een stroompanne met een verdachte oorzaak had plaatsgevonden.

11 reacties

 • Lisette Theunis

  1 maand geleden
  Als we op de eu. moeten wachten om Iran te stoppen om een kernbom te maken, weten we dat er niets zal gebeuren. Uiteindelijk zullen er dan ergens kernbommen gebruikt worden..
 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Toch iemand met verstand hier gaan ze pas wakker worden als er atoombommen ontploffen in onze steden.
 • Ludwig Vanden Boer

  1 maand geleden
  De incidenten daar zijn niet het probleem maar ik vrees dat eens hun wapen klaar is, zij de hele wereld zullen willen onderwerpen en niet zullen twijfelen het te gebruiken. De huidige kernmachten bewaren het evenwicht door bezit van kernwapens maar een gebruiker zal de wereld ontwrichten en vernietigen.
 • van den eeden maria

  1 maand geleden
  Was dat in Rusland ook niet het geval. Niks aan de hand. En de overal waar de vervuilde lucht neerkwam zweeg men . Je hoort dat ook meestal als er ergens brand is van een loods of fabriek niks aan de hand geen giftige stoffen.
 • Daniel Decoster

  1 maand geleden
  Als dat maar waar was
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Massaal gezochte dader van dubbele moord in Franse Cevennen geeft zich na vier dagen over aan politie
  2

  Massaal gezochte dader van dubbele moord in Franse Cevennen geeft zich na vier dagen over aan politie

  In het Franse gehucht Les Plantiers, hartje Cevennen in het Centraal-Massief, is een treurige moordzaak uitgelopen op een dagenlange zoektocht door honderden agenten naar de schutter. Na een klopjacht van vier dagen heeft Valentin Marcone (29) zich nu overgegeven aan de politie. Dat maakte de minister van Binnenlandse Zaken bekend. De man wordt verdacht van het neerschieten van zijn baas en een collega in een houtzagerij op dinsdagochtend. Daarna vluchtte hij zwaarbewapend de wildernis in.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser