David Criekemans
Volledig scherm
PREMIUM
David Criekemans © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

INTERVIEW. Professor David Criekemans: “Als je hoort hoe men in Rusland over het Westen spreekt, dat is om koude rillingen van te krijgen”

De spanning om Oekraïne neemt niet af. Wel integendeel. “Dit kan zeer verkeerd aflopen”, zegt professor Internationale Politiek David Criekemans (48, UAntwerpen). Gaat de gaskraan dan helemaal dicht? En donderen de beurzen in elkaar? Of komt er toch nog een onderhandelde oplossing?

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.