Boven: Muk Nam Wong, Guo Qin Huang en Bhekumusa Mawillis Shiba. Onder: Ergest Memo, Taulant Memo, Nicholas Mweri Jefwa en Samuel Bakari Jefwa.
Volledig scherm
Boven: Muk Nam Wong, Guo Qin Huang en Bhekumusa Mawillis Shiba. Onder: Ergest Memo, Taulant Memo, Nicholas Mweri Jefwa en Samuel Bakari Jefwa. © Interpol

Interpol stelt lijst op met ‘s werelds meest gezochte milieucriminelen

Interpol roept de hulp van het volk in om ‘s werelds meest gezochte milieucriminelen op te sporen. De opvallende rode lijst van Interpol - naast de beter bekende ‘most wanted’-lijsten van moordenaars en verkrachters - telt voorlopig zeven voortvluchtige misdadigers die gezocht worden omdat ze uit winstbejag ivoor en beschermde wilde dieren smokkelen of illegaal hout kappen.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”