De Brit Nigel Farage sprak op 28 oktober 2020 op een Trump-verkiezingsrally in Phoenix (Arizona).
Volledig scherm
De Brit Nigel Farage sprak op 28 oktober 2020 op een Trump-verkiezingsrally in Phoenix (Arizona). © EPA

Internettrollen reserveren gratis tickets maar gaan niet opdagen: flop dreigt voor VS-tournee Nigel Farage

Brexit-boegbeeld Nigel Farage (56) timmert in de VS aan een nieuwe carrière. De Engelsman verliet eerder dit jaar na bijna 30 jaar de Britse politiek nadat hij zijn “levenswerk” kon realiseren: het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie krijgen.

4 reacties

 • Kees Huls

  4 weken geleden
  @Francois Peters. Volgend jaar zijn er geen presidentsverkiezingen, alleen een deel van de Kamerleden. Biden en Harris zullen toch echt de volle 4 jaar laten zien dat regeren beter voor het land is dan golfen en brullen.
 • Ronny Toch

  4 weken geleden
  Hij had het belooft, uit de Eu .en t´is gebeurd .Het is weinig politiekers gegeven ,doen wat ze hebben beloofd
 • Francois Peters

  4 weken geleden
  Volgend jaar zijn er tussentijdse verkiezingen in de VS dit is ook tegelijkertijd de terugkeer van Trump op het nationale vlak nadat hij eerst de dissidente republikeinen heeft uitgerangeerd en Farage kan hem daar goed in bijstaan
 • Johan Van loocke

  4 weken geleden
  Goed zo , eerst een puinhoop maken, ondertussen wel zijn dikke wedde van de door hem gehate EU opstrijken en dan gaan lopen !
 1. Vriendinnen bengelen met hun boot vervaarlijk over rand van afgrond: “Ze hadden het te druk met kletsen en misten zo waarschuwingsborden”
  Play

  Vriendin­nen bengelen met hun boot vervaar­lijk over rand van afgrond: “Ze hadden het te druk met kletsen en misten zo waarschu­wings­bor­den”

  Vier vrouwen moesten gisteren uit een benarde positie in hun gehuurde elektrische motorboot gered worden. Ze waren in Austin (Texas) op de bovenkant van een dam vast komen te zitten en het bootje helde al gevaarlijk over de afgrond. Volgens de betrokken reddingsdiensten hadden de vriendinnen het te druk met kletsen en hadden ze daardoor de waarschuwingsborden gemist.