Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Instagram-model met 2,7 miljoen volgers doodgeschoten in Bagdad

InstagramIn Bagdad is een Iraaks Instagram-model met ruim 2,7 miljoen volgers doodgeschoten. Verschillende schutters zouden gisteren rond 17.45 uur (lokale tijd) het vuur geopend hebben. Tara Fares maakte geen schijn van kans.

2 reacties

 • MONIQUE PAUWELS

  3 jaar geleden
  Waarom heeft "Boeh" hier nu geen enkele commentaar op? Die dames waren toch ook zo vrij om te kiezen of ze nu al dan niet ingepakt wilden rondlopen?
 • Andy Casteels

  3 jaar geleden
  Je kan een mens toch niet voor racist verslijten als die iets durft zeggen over de cultuur die daar heerst? Moeten we allemaal doen alsof het normaal is dat er zoveel problemen zijn met die ideologie?
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Schiphol treft geen extra maatregelen na besmettingen Zuid-Afrika
  5

  Schiphol treft geen extra maatrege­len na besmettin­gen Zuid-Afri­ka

  De Nederlandse luchthaven Schiphol neemt vooralsnog geen extra maatregelen dan de al geldende regels, zoals afstand houden en de mondmaskerplicht, om reizigers tegen het coronavirus te beschermen. Dat op twee KLM-vluchten van Zuid-Afrika naar Nederland sprake was van een groot aantal coronabesmettingen, noemde de luchthavenexploitant “uitzonderlijk”. De kwestie is reden voor Schiphol om met KLM en de gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD), die in allerijl moest komen testen, na te gaan hoe een en ander kon gebeuren.
 3. Oekraïense president vreest voor staatsgreep door Rusland

  Oekraïense president vreest voor staats­greep door Rusland

  De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft Rusland beschuldigd van het plannen van een staatsgreep in zijn land. “Ik heb informatie gekregen dat op 1 december een staatsgreep in ons land zal plaatsvinden”, zei Zelensky vrijdag aan journalisten in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Het Kremlin wees de beweringen van Zelensky meteen van de hand. “Rusland heeft geen plannen om daaraan deel te nemen en houdt zich nooit met zulke aangelegenheden bezig”, stelde Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov.