REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Instagram en Snapchat aangeklaagd nadat “extreem verslaafd” meisje (11) uit leven stapt in VS

Socialemediabedrijven Meta en Snap zijn in de Verenigde Staten aangeklaagd door de moeder van een 11-jarig meisje dat uit het leven stapte. Het meisje was al twee jaar “extreem verslaafd” aan Instagram (Meta) en Snapchat (Snap),  aldus de vrouw.

 1. Zweden snapt niet dat Erdogan NAVO-toetreding weigert: "Na Turkije waren wij het eerste land dat de PKK terroristisch noemde”

  Zweden snapt niet dat Erdogan NA­VO-toetreding weigert: "Na Turkije waren wij het eerste land dat de PKK terroris­tisch noemde”

  De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Ann Linde spreekt Turkse beschuldigingen tegen en beklemtoont dat Zweden als eerste land na Turkije de PKK als terroristisch bestempelde. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan verwijt vooral Zweden dat het veel sympathie heeft getoond en steun gegeven aan leden van de terroristische Koerdische Arbeidspartij (PKK).
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.