Freya poseert op het hoogste infinty pool op een gebouw ter wereld; vanop bijna 300 meter zijn de uitzichten hier adembenemend.
Volledig scherm
PREMIUM
Freya poseert op het hoogste infinty pool op een gebouw ter wereld; vanop bijna 300 meter zijn de uitzichten hier adembenemend.

Influencers Freya (33) en Cilem (28) combineren in Dubai business & pleasure: “Alles is hier nog maar net begonnen”

Steeds meer Vlaamse ondernemers leven ‘the Emirat dream’ en genieten onder de brandende woestijnzon van een mild ondernemersklimaat. Freya Poppe (33) kreeg het op de heupen van de lockdown en vertrok vorig jaar zonder strak plan naar Dubai. Maar zie, de kussens van de onderneemster uit Pink Ambition liggen intussen ook in Dubai in meubelwinkels. Ook mode-ontwerpster Cilem Tunc (28) doet gouden zaakjes in het emiraat. Wij zochten de twee dames op.

46 reacties

 • Miranda Van der sande

  3 weken geleden
  Mensenrechtenschennis en vrouwonvriendelijk : daarvoor moet je niet bepaald naar Dubai gaan. Dit vind je in België in volle teugen. Het verschil is dat het hier op papier staat (maar in werkelijkheid wordt het niet toegepast). Wat ze in Dubai realiseren , kunnen de Belgische bieren maar van dromen.
 • Valentin Valmont

  3 weken geleden
  Influencers dat zijn gewoon foto's van plaatsen op Google waar nu een persoon op staat te poseren en het mooie zicht bederft. Marketeers die geld toewijzen aan influencers hebben niets van marketing begrepen Pure verspoilling van budgetten. Social media is een ware utopie. Waarom steken marketeers geld in iets dat ze zelf niet volgen of nooit aanklikken. Totale waanzin.
 • Marc Werbrouck

  3 weken geleden
  Waar 2km buiten Dubai vrouwen nog altijd onderdrukt worden. Waar op 100km van Dubai onze vrouwen nog met bedekte armen in de wagen moeten zitten. Glorieus Dubai? Laat me niet lachen..influencers ...
 • Bart Bels

  3 weken geleden
  Dubai ik dacht echt westers qua mentaliteit maar de realiteit is toch anders. Influencers = een vertekend beeld van de realiteit maar goed ieder zijn ding.
 • Kris D'hooghe

  3 weken geleden
  1grote zandbak met wolkenkrabbers ,ik ben er nog geweest voor al die rijke toestanden en er was enkel maar zand,natuur nada,op het vliegveld rond het vliegtuig gewapende soldaten!
 1. Overmoedige fietskoerier gaat tijdens live-uitzending op zijn gezicht
  Play

  Overmoedi­ge fietskoe­rier gaat tijdens li­ve-uitzending op zijn gezicht

 2. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is