Odalis Santos Mena n'avait que 23 ans.
Volledig scherm
Odalis Santos Mena n'avait que 23 ans. © Instagram

Influencer (23) krijgt aanbod voor een cosmetische ingreep en overlijdt tijdens operatie

MEXICOEen 23-jarige Mexicaanse influencer met bijna 150.000 volgers is overleden tijdens een esthetische operatie. Odalis Santos Mena was ingegaan op het aanbod van een privékliniek. In ruil voor promotie op haar Instagram- en TikTokaccount onderging ze een ingreep aan haar oksels om het zweten te verminderen.

2 reacties

 • pascal Vanderlinden

  1 jaar geleden
  Dat is een ziekte van tegenwoordig die influencers en sociale media ! Veel mensen beseffen niet dat deze mensen betaald worden door firma's om je niet werkende dingen te verkopen. Mensen denken ach die gebruikt het en is bekend zal wel waarheid zijn. Niet dus want betaalde leugens worden verkocht als zoete broodjes.
 • Ingrid Vantroostenberghe

  1 jaar geleden
  Tja als ge anooit content zijt let wat ge hebt en hoe ge zijt die je stommiteiten. En die onnuttige belachelijke @influenzers@ al even belachelijke naam zouden beter een echte job zoeken. Het zijn zulke debielen die zorgen dat mensen even domme dingen gaan doen en zichzelf niet leer kunnen en willen zijn. Ze willen kijken op die achterlijke idioten van @beinvloeders »
 1. Gemoederen in Iran lopen hoog op nadat politie opnieuw 20-jarige vrouw doodschiet te midden van protestgolf
  Play

  Gemoederen in Iran lopen hoog op nadat politie opnieuw 20-jarige vrouw doodschiet te midden van protest­golf

  In Iran zorgt de dood van een jonge vrouw – reeds de tweede in amper enkele weken tijd – voor grote verontwaardiging. De 20-jarige Hadis Najafi werd doodgeschoten door de Iraanse politie tijdens een van de vele protesten naar aanleiding van het overlijden van de 22-jarige Mahsa Amini. Zij werd mishandeld omdat ze haar hijab niet correct zou hebben gedragen. Beelden van Najafi, die nu geprezen wordt als verzetssymbool, worden massaal gedeeld op sociale media. Volgens een ngo zijn er in Iran minstens 76 mensen om het leven gekomen bij manifestaties.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.