Een verpleegster houdt een aantal spuitjes met Pfizer-vaccins omhoog in de stad Kiskunhalas, Hongarije.
Volledig scherm
Een verpleegster houdt een aantal spuitjes met Pfizer-vaccins omhoog in de stad Kiskunhalas, Hongarije. © EPA

Inenten tegen de klok met derde golf op de achtergrond: vaccinatie gaat in Europa nergens zo snel als in Hongarije

Nergens ter wereld, op Israël na, worden er momenteel zoveel coronavaccins toegediend als in Hongarije. Het land kocht behalve de ‘westerse’ vaccins die ook de andere Europese landen gebruiken, op eigen houtje nog Chinese en Russische spuitjes, en die worden nu massaal ingezet. De Hongaren hopen op die manier een nieuwe lockdown zo kort mogelijk te houden, want ook het aantal nieuwe coronabesmettingen swingt er weer de pan uit.

22 reacties

 • Fientje Goderie

  2 weken geleden
  Mr Ornban beschermd zijn burgers en doet er alles aan om de pandemie in te dijken ,hier zit minister Bele rond de pot te draaien en doet niks dan de schuld van zich af te schuiven en probeert iets in de nek van de mensen hun nek te draaien wat ze in andere landen niet willen , want het is ”eten dat de pot schaft ,een ministerfunctie onwaardig zoveel is duidelijk!
 • Fientje Goderie

  2 weken geleden
  Ook het enige land dat niet stil heeft gezeten om vaccins te laten testen en onmiddellijk zijn gaan bestellen ,.In hongarije zijn ze al 6 weken bezig met het russische vaccin te gebruiken, maar hier draait Beke rond de pot en verloor zoals steeds kostbare tijd ,met andere woorden ”ik stond erbij en keek ernaar’ !Het is altijd de schuld van die ander ,een minister onwaardig ,zoveel is duidelijk !
 • Ronny Gyles

  1 maand geleden
  Dus alle landen waar meer discipline onder de bevolking heerst (meer communistisch of gebrainwashed gericht) boeken veel betere vooruitgang dan de 'pamper' landen. Zo zie je maar dat er hier geen ruggengraat meer is, beginnende bij onze onverkozen nationale regering en de pamper generaties die hier gekweekt worden!
 • edward engels

  1 maand geleden
  Een Land dat opkomt voor zijn inwoners, er is een gezegde wat je zelf doet doe je beter
 • Jo Peeters

  1 maand geleden
  Belgen moeten hun stem dagelijks laten horen dat de EU een struikelblok is en een blok aan ons been. Door ons strot geduwd omdat er in de EU honderden zo niet duizenden veel geld krijgen en zo een elite rijk maken ten koste van de gewone burgers. Ook door de schuld van de ECB krijgen we geen intrest op onze spaarboekjes.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League