Shutterstock / Nomad_Soul
Volledig scherm
© Shutterstock / Nomad_Soul

Indiase miljardair verliest 13,2 miljard in een week

De Indiase miljardair Gautam Adani kan de ambitie om de rijkste persoon ter wereld te worden voorlopig even in de koelkast zetten. De tycoon beleefde zakelijk gezien een beroerde week en zag zijn vermogen met 13,2 miljard dollar (11,1 miljard euro) verdampen.

3 reacties

 • Michael Roelens

  1 maand geleden
  Van toewijding en passie gesproken. Had ik zoveel geld zou ik het eerder inzetten om mensen te helpen. En daarmee bedoel ik echt helpen en niet via organisaties, hen terug op spoor brengen desnoods een huis of appartement kopen zodat ze weer financiële onafhankelijkheid kunnen bereiken. Natuurlijk indien ze hervallen dan is het hun eigen schuld dan... Maar er kan zoveel goeds gedaan worden met zoveel geld!
 • Mattias Roelandt

  1 maand geleden
  indien je 65000 euro hebt en er verdwijnt 13200 zal je je daar ook even druk over maken. Vele mensen zullen dan wel zeggen dat het geen ramp is omdat je nog ruim 50000 overhoudt. Die miljardair heeft dat geld ook niet zomaar gekregen dus terecht dat hij de zaak betwist
 • piet devlieger

  1 maand geleden
  Indien ik nog 65 miljard dollar over zou houden zou ik met toch niet erg druk maken over mijn aandelen die 13,2 miljard dollar minder waard zijn.