AFP
Volledig scherm
© AFP

India wereldwijd nu op plek 2 qua coronabesmettingen na VS

India heeft maandag Brazilië ingehaald en staat nu wereldwijd op plaats twee wat betreft het aantal coronabesmettingen. Dat blijkt uit het dashboard van de vermaarde Johns Hopkins Universiteit (JHU) om 07.45 uur Belgische tijd.

4 reacties

 • Christine Laevers

  1 jaar geleden
  Voor Corona wisten ze in India ook niet hoeveel er geboren werden en hoeveel er stierven. Zoiets bijhouden is onhaalbaar. Dus met Covid mag je wel verdubbelen.
 • victor vandesande

  1 jaar geleden
  De cijfers van de VS en Brazilie zijn ook een grove onderschatting , wees gerust. In werkelijkheid zal het misschien wel de helft hoger zijn.
 • Andy Staelens

  1 jaar geleden
  Wees gerus dat het in India veel erger is, misschien een tienvoud van wat ze weten.
 • Lecocq Daniel

  1 jaar geleden
  Met in India wel 10 keer minder doden per miljoen inwoners dan in de VS
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.