Natalie Morgan houdt haar doodgeboren dochtertje innig vast.
Volledig scherm
Natalie Morgan houdt haar doodgeboren dochtertje innig vast. © Facebook

"In mijn lichaam moest ze veilig zijn maar het doodde haar"

Een mama die nog volop aan het rouwen is over het verlies van haar dochtertje dat op 11 september doodgeboren werd, heeft haar verhaal met bijbehorende hartbrekende foto's op Facebook geplaatst. Natalie Morgan heeft dan ook een erg belangrijke boodschap voor andere ouders. Het is een bericht dat door merg en been gaat en al vele mensen heeft aangegrepen.

 1. Topman AstraZeneca is zelf “teleurgesteld” over vaccinleveringen, maar kan Europarlementariërs niet overtuigen: “U bent precies een stuk zeep”

  Topman AstraZene­ca is zelf “teleurge­steld” over vaccinleve­rin­gen, maar kan Europarle­men­ta­riërs niet overtuigen: “U bent precies een stuk zeep”

  De staatshoofden en regeringsleiders van de Europese Unie zijn donderdagmiddag begonnen aan een nieuw digitaal overleg over de aanpak van de coronapandemie. Bovenaan de agenda: hoe het tempo van de sputterende vaccinatiecampagnes opdrijven? AstraZeneca-topman Pascal Soriot zegt zelf “teleurgesteld” te zijn dat de productie en dus de levering van zijn coronavaccin tegenvalt. “Net als jullie”, zei hij in het Europees Parlement. Maar zijn uitleg waarom de levering van de vaccins in het Verenigd Koninkrijk zoveel vlotter loopt dan in de EU, kon de parlementsleden niet bekoren.
 2. Sebastiaan bekoopt opmerking over rijstijl met zijn leven: bezorger (19) rijdt twee keer over hem
  NEDERLAND

  Sebastiaan bekoopt opmerking over rijstijl met zijn leven: bezorger (19) rijdt twee keer over hem

  Een 19-jarige pakjesbezorger is twee keer over de man heengereden die hem vorig jaar in het Nederlandse Wijchen (Gelderland) aansprak op zijn rijgedrag. Tarik O. reed de 42-jarige Sebastiaan aan, hij werd een stuk meegesleurd op de motorkap. Toen hij onder de auto terechtkwam, zou de pakketbezorger de bestelwagen in z’n achteruit hebben gezet en nogmaals over het slachtoffer heen zijn gereden. De veertiger overleed op straat, voor de ogen van zijn vrouw.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg