AP
Volledig scherm
© AP

In Israël mag het weer: volop feest nu vaccinatiecampagne vruchten afwerpt

Honderden gevaccineerde mensen hebben vrijdag een concert in openlucht bijgewoond dat door het stadsbestuur van Tel Aviv georganiseerd was. Het was het eerste concert van die aard sinds het begin van de coronapandemie.

12 reacties

 • Léa Vandensteen

  1 maand geleden
  Bravo voor Israel dat duidelijk niets heeft geleerd uit zijn verschrikkelijk verleden. In zijn eigen volk mensen verstoten voor het niet hebben van een papiertje. Gezonde mensen discrimineren omdat ze zelf durven denken, omdat ze baas willen zijn van het enige goed dat echt van hen is hun lichaam. Nu mag je niet meer denken wat je wil en we zijn niet meer ver af van ook. Niks meer te zeggen te hebben over ons eigen lichaam. Dictatuur van het ergste soort is dat.
 • Carin Desmet

  1 maand geleden
  Niet vaccineren maar wordt ons wel op alle manieren verplicht en we hebben zelfs geen keuze welke vaccin we willen. Wetende dat PZ niet bestand is tegen het afrikaanse en Braziliaanse variant. Geniet ervan met mondmaskers op afstand zeg al genoeg dat ook gevaccineerd het virus steeds kan verspreid worden via superverspreiders of zweef het door de lucht.
 • Bertrang Russell

  1 maand geleden
  Feesten na het harde werken hoort inderdaad bij het leven Koen. Hopelijk kan het zeer binnenkort, al is het mits een zelfsneltest in het begin. De sneltests zouden een enorm goed zijeffect hebben: iedereen zou ervoor zorgen dat ze in de weken voordien niet besmet raken!! Waar bestellen we ze? In Duitsland hebben ze ze al in de Aldi!
 • johan vervoort

  1 maand geleden
  En in België mischien mogelijk tegen dat je op pensioen gaat in 2045 want ze liggen op schema met hun vaccinatie... Mischien volgende keer bij de belastingsafrekening antwoorden met de betaling volgt, ze ligt op schema
 • Baldr VanHoek

  1 maand geleden
  Gelukkig zijn er mensen die geloven dat vaccinaties alles mogelijk maken. Geloof het is nog nooit zo trendy geweest. Een podium is er nodig meer niet. Docu's en dokumentjes om het geweten te sussen. Laat maar komen om de heilige zielen troost te geven.
 1. Bo Van Spilbeeck doet temperatuur stijgen in De Omgekeerde Wereld: "Kom straks maar eens naar mijn loge"
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Bo Van Spilbeeck doet tempera­tuur stijgen in De Omgekeerde Wereld: "Kom straks maar eens naar mijn loge"

 2. Miss Israël draagt jurk gemaakt uit... mondmaskers!
  Play

  Miss Israël draagt jurk gemaakt uit... mondmas­kers!