Medewerkers zorgen dat alles tot in de puntjes in orde is voor de opening van het J Hotel, het hoogste hotel ter wereld.
Volledig scherm
Medewerkers zorgen dat alles tot in de puntjes in orde is voor de opening van het J Hotel, het hoogste hotel ter wereld. © AFP

IN BEELD. Hoogste hotel ter wereld opent de deuren in Shanghai

Het hoogste hotel van de wereld heeft zijn deuren geopend in de bekende Shanghai Tower, die 632 meter boven de economische hoofdstad van China uittorent. Het luxehotel neemt de hoogste verdiepingen in van de wolkenkrabber, die 128 verdiepingen telt en de op één na hoogste van de planeet is, na de Burj Khalifa (828 meter) in Dubai.

3 reacties

 • Sabine Van de Kerkhove

  1 jaar geleden
  Heel mooi, maar heb al schrik om in een diep bord te kijken, laat staan eruit eten op die hoogte dan ook nog. Zal van beneden wel een frietje steken ;-))
 • Norbert Bauwens

  1 jaar geleden
  Daar krijgen ze me met geen stokken in. Zelfs niet als ze me ervoor betalen…
 • Alfons Vanacker

  1 jaar geleden
  Ja, Shanghai is een mooie stad, woon hier al 21 jaar. Geen enkel spijt daarvan wat ook de media mag zeggen van China.
 1. "Oekraïense special forces en verzetsstrijders achter explosies op de Krim”
  Play
  9

  "Oekraïense special forces en verzets­strij­ders achter explosies op de Krim”

  De explosies die dinsdag plaatsvonden in een wapendepot op een Russische militaire basis op het geannexeerde schiereiland de Krim zijn het werk van Oekraïense special forces . Dat heeft een hoge Oekraïense functionaris onthuld aan ‘The New York Times’. Ook de aanval vorige week op een militair vliegveld op de Krim werd uitgevoerd door special forces in samenwerking met lokale verzetsstrijders.
 2. Oekraïne vernietigt geheim hoofdkwartier van Russische paramilitairen nadat ze poseren voor foto waarop straatnaam te zien is

  Oekraïne vernietigt geheim hoofdkwar­tier van Russische paramili­tai­ren nadat ze poseren voor foto waarop straatnaam te zien is

  Oekraïne zegt dat het een geheim hoofdkwartier vernietigd heeft van de Wagnergroep, een organisatie van huurlingen die meestrijdt met de Russische troepen. Volgens gouverneur Serhiy Hayday van Loehansk werd de locatie van de schuilplaats ontdekt “met dank aan een Russische journalist”. Die postte vorige week een foto van de basis op Telegram. Daarop was de straatnaam te zien van de plaats waar de paramilitairen zich bevonden.