AP
Volledig scherm
© AP

IN BEELD. Halloween op het Witte Huis, met onder meer een mini-Trump en mini-Melania die (op afstand) de show stelen

Met een paar corona-aanpassingen waren de Amerikaanse president Donald Trump en first lady Melania zondag, zoals de traditie het wil, de gastheer en gastvrouw van tientallen superhelden, eenhoorns, skeletten, een hotdog en zélfs een miniatuurversie van henzelf. Een blik op de Halloweenfeestelijkheden aan het Witte Huis.

0 reacties

  1. Vredesgesprekken in Oekraïne? Niet voor binnenkort: “Het heeft geen zin meer om met Kiev of zijn poppenspelers te spreken”
    38

    Vredesge­sprek­ken in Oekraïne? Niet voor binnenkort: “Het heeft geen zin meer om met Kiev of zijn poppenspe­lers te spreken”

    Rusland wil geen vredesonderhandelingen meer voeren nu dat de Verenigde Staten hebben beslist om tanks te leveren aan Oekraïne. “Het heeft geen zin meer om met Kiev of zijn westerse marionettenmeesters te praten”, aldus de Russische onderminister van Buitenlandse Zaken Sergei Ryabkov. In het verleden wees Zelensky vredesgesprekken meermaals af met Poetin terwijl Moskou pas wou praten als Kiev de annexatie van de Oekraïense gebieden zou erkennen.